Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
K.A.M.I KECOH:D
Saturday, December 25, 2010 • 1:57 AM • 0 Buah Tangan

Dear korang sume.. .
malam nihh xauu nk uat pe. .
asyk on9 jepp keje.
haaaaaaaaa... kul 1.52 am .  .
dia time kami adik badikk xtdow ag. .

tggu turn nk on9..
haha. .mcm counter jepp. .
Lu LAPAR ,crikk jepp pe2 y bole dmkn kt dpooorr. . .
mang TRAGIK. . haha

THEN!
esopp kami mang bngon lwtt. .
eemm. . ri2 PECAH REKOD!
u all know y??
emm. .ALONG bngon kul 3 lbeh pm...
wakakak. .
mie2 lapp bngon kul 1 lbehhh. .better den ALONG rr..

THEN ..dngn selamber nye..
cri BREAKFAST kt dpurr..
haha

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)