Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
FEVER ???
Saturday, April 23, 2011 • 3:44 PM • 0 Buah Tangan

ASSALAMUALAIKUM . .
PART I
BAWU2 NIM I GOT FEVER !
TEROKK NGT , NA JALAN POM TA LRAT !!!
1 WEEK MIE2 ABSENT TW !

THEN , P JUPE DOC. .
MKN UBAT , MKN UBAT , MKN UBAT DAN MAKAN UBAT !
MCM2 ADE. .

DULU FEVER GOT CURED , BUT NOW ITS BACK !
MIMIE TA TW PENYAKIT APE DTGG KAT MIE2 . .

OHH GOD . .
SOMETIMES , MIE2 THINKING . .
IM GOING TOO DIE ??????
OHH, NO !
MIE2 UN RASE BANYK LAGI MIE2 KENE BUAT KAT DUNIAWI NIM !
WHAT HAPPEN TOO ME ??
GIVE ME SPRIT !!

MAYB , LPASS BALIKK SKOLA ESOPP . .
MIE2 NA PEGI CHECK UP KAT HOSPITAL !

PART II

MIE2 KENE B'SSH PAYAH CKIT PEGI JUPE CIKGU . .
YELAHH , KAN 1 WEEK ABSENT. .
STI BNYKK Y MIS !!
AHHHHH !
 MOREOVER ,

+MATH
PHYSICS
CHEMISTERY
BM
LK
PAI
BI
MM

SUME SUBJECT TUHH KNE BELAJR BLEKK. .
MESTI DA MSUKK TAJOKK BWU !!

I MISSED !

OHH, B COOL !!

STAY COOL !




The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)