Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
JADI POLIS TRAFIK :)) NGEEE
Friday, April 29, 2011 • 9:36 PM • 0 Buah Tangan

Nie time rest . .penat2 jadi polis trafik kene rehat beto! lu x , pitam lahh. .lol:))
so , sekarang kami CURI TULANG pegi posing  kat belakang bngunn sekolahh. . haha. .
nape kiteorang pilih 'pot belakang bngunn sekola" ???sebb , ade pokok ceri banykk. .
lu penatt amikk gmba , leyy mkn. .
PRICE : FREE OF CHARGE
haha ,

1n1 BFF ak jugakk . . namenyee NURUL ALYAA SHUKRIMA . Die nim notyy cket, haha
jahatlahh korang mikir bkn2 ke bff ak. .  bkn notyy ape, kiteorang mang kamceng gilee dalam CLASS .
lu kiteorang GELAK lah class , hampirr 1 world dengarr . . haha , I LOVE HER SO MUCH !


ALYAA AND ANIS MASRI . .
ngeeee3x , POSING HABESSSS !
SAYANG KORANGG ! :)))

BFF FOE-FOE-FOE-FOREVERRRRR





The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)