Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
AMIRAH NATASYA|AIN|ZUHA|PQAH|BUDAX-2|YANG|LAIN
Thursday, November 10, 2011 • 9:21 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualikum . Jawab x baik takk jawab . okay . saye nk cakak ea .
tp sye segan , ahaaaa . okelahh , jom kite settle molek . mcm pelik gokk td . kami p kedai kak nor , then nmpak korang . pass 2 korang masuk dlm . kmdian , npk awok-2 semua masuk dlm . so , kite follow . then , lenyap g2 jehh . kalu ye ponn , tell us . bak2 lahh kami ckp kamu semua PENAKOT . adoii !
kami cri 1 blok sekolah . xjumpe pongg . nape nk tepon ? tepon sape ? tepon parents suh amekk awl keh ? haha , tlg berani tegak kan kebenaran . saye kalu nk sebut pasa yg lame-2 bolehh je tp arap xnk besar-2 kan cerita antara saye dan dia . kami gaduh sebb awk , clash sebb awk . ape agg ntah . STOP MAKE ME THINK WHAT I SHOULD DO NEXT ! okay ? bolehh x ?
nape harus balik-2 awl mcm td . haha . menyeramkan . tetibe , nmpak parents g amekk kt kdai kak nor . adoyaii . saye nie pling x suke cri gadoh dgn sape . lbeh-2 ag , junior mcm kamu semua . mcm x hebat lahh kan . orang ramai dahh ckp geng awok-2 sume nie nebeng , dokk sedo dri , HOTSETAHHHH . xnk lahh sume 2 okay . tp kamu semua nie degil sgt . kite abehh tgu die dohh kat bus stop tp die blh merayau-rayau . kalu ye pon kami nk jmpe kamu semua . jgn bt kami CSI cari kamu semua .
mmbw siap dtg nok settle tp hampeh ! kalu nk balik sekalipon , info ahh kan .
ain dah mtk maaf kan . so , xpyh a bunyi agg .
Tasya pulakk , kalu dahh tweet dalam twitter kang pasa mitok putus dgn dia 2 tlg ahh ngaku bile tnye .
SEPANDAI-PANDAI TUPAI MELOMPAT
AKHIRNYA JATUH KETANAH JUA .


tahu peribahase nie ? bagus !
sakit paleee nye mikir pasa awok-2 nie . kalu ade drh tinggi . memang naik ;)
i said behave urself . tnye diri sndri sape yg mule ? bkpe mulut lancang sgt ????????????????
I AM SORRY DGN E CLASS DAN RENDAH DIRI tp i need slow talk dgn kamu semua okay okay .
nk cakap gk gane-gane pon . bia settle scre molek dan saksama .


saye thu syarafina fyra suka stalker my blog . do read this syg :) lot of LOVE MIMIE -SENIOR

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)