Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
12345678910
Sunday, November 20, 2011 • 6:42 PM • 0 Buah Tangan


Assalamulaikum nd halu forr all my fellas or unfellas . acc , aku -in the mood ahh skrg ! >,< . pass chat box nge die trus -in the mood smpai adik aku ckp punn aku xlyn -sorry .
aku fed up gokk kdg die mood : silent jee . die ngajuk on somethin .. ntah laa . aku bt slh mnde a? ahaa . au lahh . tape lahh , is he think dat im still importabt forr him . he ll text me or say-sorry kat aku . xpakse pun yayang . aku slh kot . so yeap , im SORRY ! what did he do now ? acc im damnmuch miss him . plan nk kua die td . then hujan hujan hujan . b4 dat , kite plan nk kua hangout pata kul 9.30 am . then , ujan lebat huhu . k ahh , adokk mood -,- .bye

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)