Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
HE LOVE ME nd ME LOVE YOU :)
Friday, November 18, 2011 • 12:51 PM • 0 Buah Tangan

Hey hey , Good morning friday :) .
hehe , talkin about gmbaa kt ats nie kan , nie yg ptg smlm punyee .dating at pantai chendering . my new house place :) . pg-2 kt pantai boleh jog , bbq , ambekk angin . haa ! best kan tp .. rindu yg  dlu tp tape lahh . lgpun nenek dok srng so , we ve to accompny her kan . so , klu ak tade trnsport nk kua or bla bla bla . katcini place yg plg dkt dgn rmh br aku . okay okay . haa, klu nk PHOTOSHOOT pun cantek sgt kt cni , i LOVE dis . dlu kan , aku nge kwn,kzen,fams sll photoshoot kat cni . amazing scenery . ciptaan Allah memang indah . sll kan klu bngn awal pg kul 6.... aku sll ve time ktcni . kat pantai nie ade bukit besar-2 . aku nge kzen ade plan nk wt jungle trakkin kt bukit nie tp ntah xtau bile . so , we ve to try it fellas . HAHA=,= .
best , get new experiance by dat . aku nie suke actvty yg lasak-2 .klu nk tau lahh . aku suke mcm flying ford,rock climbing,kayaking,jungle trakking . haa , aku paling suke jungle trakking klu time ujan . licin ... haha , dlu kan mse camp kt bukit ko dlu memang best . mcm-2 aku get on in actvty . suke nyee ! tale lupe tau . em , kla lahh fellas . i ve to go now . i mean next post . loveyaaa nazmimie :*

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)