Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
i miss u :( do u miss me too ?
Wednesday, November 23, 2011 • 4:55 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum ols . haaaa :"( rindu gile b**i kat die . seriosly ckp , lu xtext ,mcm ZERO rse tau . kiteorg xtext cz baby aku tde kdt so to talk thru FACEBOOK nd hp . nk jupe , asyik ujan jee . aku takot nk ckp kt die yg aku nk jupe . tkot suddenly ujan . rsau laa tkot die dmm . tp lu ckp cam tuhh , of course die ckp '' b kan kuat'' miss his voice/face nd everthin about him . jiwang kan aku ? emm , everday if heard of ringtone hp aku kan . i hope it from him but some1 else . sokay laa . aku fhm . kiteorg student kan . bkn keje lg . nk dpt duit poket bkn sng . addtion , die ckp die keje . umm , worried about him . aku takot laa klu die sakit kee ... xckup rht keee ....
of course die panat .. sokay , im waitin forr u . aku xmra if kiteorg no chance to text . btw , i miss him lot . if i can . i just wanne ve time nge die jee xD . stiap kli when i woke up from ma sleep , sll cpt-2 capai hp .. takot ade text dri die . smlm igt nk'gayut' nge hp rumah . hhee , tp mama smpat balek .. aku kol die nge hp aku cz nk ckp yg gayut nge hp rumah but xsempat laa ... die xangkt call aku . myb do somethin morre important . parents aku dahh kurang bg aku kua skrg cz musim hujan .. mm , pe slhnye hujan kan .. btw , aku ponn suke hujan . stiap kli hujan . teringin nk mndi hujan . but , mama xkasi :( . rse nye dlm seumur hdup aku kan , 1 kli bru dpt mndi ujan . 2pun mse bsuh kete . HAHA-,- ambil kesempatan xD .
loveyousoomuchhhhhh :* nazmilalola . (lu dah to4  do text me yaa)

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)