Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Its Raining again ;(
Sunday, November 13, 2011 • 11:46 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum my followers or unfollowers .
tonite , its raining again . mcm takott ahh klu esokk ujan jugk . xde hrpn nk hangout nge NAZMILALOLA kat pantai ;( . Ya Allah , jgn lahh trunkn ujan . then , esokk mst sejuk . korang sume msti gilir-glir kan nge family msuk toilet ? haha , jgn suke kelentong okeh :D .


     Now , chattin' with my future husband . haha . aku nie naughty sikett klu sejuk2 gnie . haha , im just kiddin' kott . nie ponn cam takot je onl . ko tnye knp ? kilat , guruh gilir-2 nie . ahaaaa !
b surprised shockin' . nazmi dux minm air laa plak . bkn ape , rsau lahh die kua ujan-2 . huh ! nk bt cm ne . tape lahh . chill together :)
lgpon nazmi nge kwn-2 die jugk .LOL


     

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)