Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Night :D
Saturday, November 5, 2011 • 1:56 AM • 0 Buah Tangan

Go0d Sweet Night (:
xthu nk startin' dri mane . korang 4 sure tk tido lgg ni kann ?
haaaa ?! kantoii(; . acc rse mcm dahh nk tido tp xthu nk tido mcm mane .
can teach mie ?bb 2 laju sgt ! parents , my little bro and grndma alrady sleep .
now , just left mie , sis , huge baby . (do u kno who ws huge baby  ? , haha
huge baby 2 adik aku . natasha .. tp since die still baby ag kiteorg called her like dat.so, lekat
smpai skrngg .confemm smpai die tue 6ti )
mama aku ingt mama dahh xmo pragnant dah , tp ALLAH swt 2 Maha Penyayang .
So , di hadiahkn pula sorang baby comell loteee nihhh . namenye =)
Muhammad Azzerieqq Syahdaniell . xpnjng mane punn nme kn ? wakaka
then , nk pnggl ape .nk pnggl baby dahh ade . so mama suggest got called 'ADIK'
adik pun adik lahh . the important isssss we LOVE HIM !





Daniell | 5 tahun

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)