Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
SOMEONE ASK ME ''ARE YOU LOVE HIM'' ? STRANGE =='
Saturday, November 19, 2011 • 1:01 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum nd halu fellas . time nie  , rse rjin mnaip plak cz ade somethin rooling in my head . mcm t'tnye tnye plakk . uhh==' . kdg fkir blik mcm plik plak . spe-2 yg bce post nie tayah terase okay .em , seorng girl nie comeyy , baik and friendly i guess cz  die yg tgur aku dlu . i mean .... bla bla bla .

jgn t'tnye-tnye plak . i ll nt mention her name (: ade dlm 1 gmbaa nie asyk tnye 'sayang xnazmi?' ,'must love eacother' and bla bla bla . yelahh , aku as gf nazmi mmg mcm pelik . klu korang pun cm 2 . hehe , aku xmra pun just luahkan prsaan . xkesah pun org tnye XD . nt a big deal kay .

then , sarabaz call aku nk tnye sal hal bru-2 nie . so pass talkin' about d shit prob 2 . sje nk tnye sara . n****q 2 sape ?i mean nape ye tnye g2 . then sara jwb die lahh ex nazmi . 2 dlu b4 kple nge syafiq . aku pun okay je . xmra pun . HAPPY SMILE PLEASE :D . ohh , rpenye get know better of her . nicegirl (:

aku pun okay jee . huh ... get a better solve i guess . hehe 0.o
so dats d end of my strange story morry XD . hope get to know eachother better :)

p/s : dont teach me how to LOVE him kay . i dnt ever like it . i know it from myself (: better nd morre than anyone kay . get d smile face wif ur beloved ones .

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)