Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
tired -,-
Wednesday, November 2, 2011 • 4:49 PM • 2 Buah Tangan

Assalamualaikum semua followers :D
            skrngg ni tgh ujan , ribut sume ade .haha, sejuksejuksejuk :[
            p/s : bru blk skolahh . pas mndy , mkn big apple & Donashi
            bkn nk nunjuk tp nilah luahan hati student mcm aku :)





           After 3 hour . then , bru bloggin' n on9 fesbux . 
nilahh job yg always dlakukn oleh semua student yg dahh abes exam . betol x ?
jgn mau bo'hng ! huehuehue .
ni still kau waitin for die .bkn die tp msg die .
I think die GIVE UP for chase me again .
sokay okay bereh , nt a big deal pon :)
still smiling kot -,-
Mm , esok kt skolah aku ade buat KARNIVAL PENDIDIKAN i guess . uhh
ni yg mmbuatkn kau mls nk pg skolahh .
awl2 ckp , aku ABSENT okay okay
mm , tp alyaa nk pg .
sian pulakk die sorang ., membe aku srng ni mang rjin kot g skolahh .

         Now , 4 sure msti alyaa tgh lyn PARODY VIDEO OF CINTA MUKA BUKU :D
mesti najwa latif marah an tp tak kot cz last vid 2 uitm of student yg buat vid 2 ckp
I LOVE YOU NAJWA LATIF :) dieorang buat for fun only .
SAYA BUDAK SEKOLAH
budakk nikan harihari die nii suke buat bising dalam kelass .
mase tgh dgr MP3 kan , mari cg Roslan , haa !
high attack beto . then , die rampas uno samino mino ekee'
haha, syukur alhamdullh :)

Next , kiteorang(aku n alyaa) got sing a song mcm2 kot !
record !haha , suare boleh a thn nk gelakk .
posted by http://mimieanakmazelan.blogspot.com ,lovveyaaaa :* 


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)