Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
AKU NK BELAJA MAIN GITAR GN SAPE ? :o
Monday, December 12, 2011 • 10:44 PM • 0 Buah Tangan

HAHA . acc , aku nk beli gitar .
dah survey dahh nd got enough money to buy it
but lu beli beli , takk reti nakk main .
hmm . who want to teach me how to play guiter ?
haha , acc aku boring lahh dduk saje kat uma .
yelahh , cuti kan . tp parents aku not support me on buyin guiter
but i ve force them to support me . haha , ambekk berkat .
nti takk pasal pasal . tade berkat . bila petik guiter 2 putus tali .
haha . huh ? takk caye ?
everthing not possible rite .
haha . hmm ramai classmates aku pandai men gitar tp
ol of them 'men' LOL
bolehh je (:
ngee , jgn marah sayang :) aku takkn curang nyee :D
nti klu aku dahh pandai . boley bt cover nge kau sayang !
haha . die 2 memang pandai nyanyi tau . haa !belajar belajar jugakk.
tp suare die pehhh . mengancam haha .
kami sll nyanyi lgu 'bintang 14 hari'
haha . lagu 2 feeling gile . nice tone . jyeah !
nice singing woth you sayang !
okayy , nti aku try d best i ll kay

byebye
no matter what . iloveAllahSWT !

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)