Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Monday, December 12, 2011 • 9:46 PM • 0 Buah Tangan

assalamualaikum semua :) ape kaba ? semua cihat kan ? alhmdllh :)
acc , skg aku tgh boring . rase nk post somethin kat blog kesayangan aku nie tp , nk post ape
errk ? guest what i wanne post ? 
ntahh lahh nk post amende .
haa , post pasal tengkusophia nie lahh >.< grrr !

ramai yg tnye . ISLAM ke die ? ke kafir ?
ntahh lahhh  . tp kan yg aku takk puas hti 2 .nape die kutuk ISLAM ?
why islam ?islam agama yg suci ?ko tau x bitch ?!
ko nie memang HELL CANDIDATE lahh .
Muhammad 2 jgn ko main lahh ! bodoh !
nape lahh wujud nye org mcm ko nie .
Subhanallah ! orang lain ramai ag bkn islam .
tp pandai je repect agama org . tp ko nie kan .
ko mcm dengki kan islam . islam i2 indah !
islam i2 suci bersih okayy (:


bak kata sayang aku . biarkan die lahh .
kite jage agama kite . okayy sayang .
ops ! im soryy kutuk org . sbb ISLAM xajar kutuk-2 org .
islam ajar bende yg betil betol je .
Assalamualaikum :)

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)