Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
my tears rooling fast again :')
Thursday, December 29, 2011 • 4:18 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum :') selamat petang ! nape b mesti nta text yg pelikpelik
hari nie ? ohh my.. syg xsuke okayy . kematian akn dtg dgn sendirinya . bezanya cepat atu lmbt jee :'(
tolong lhaaa jgn bt syg jd xtenang . yeap , mmg syg nanges td :'( syg paling xsuke lu org
yg syg sayang ckp mnde yg pelik-2 .
tolong lhaa ! please stop talking about death . mmg xsalah if egt kematian tp
jgn d ulang sbb percakapan kan 1 doa . b jnji kann nk hdp semati nge syg walaupun
i think we too young talking about future . but we think we could b 1 . if ade jodoh ntara kami . Ya Allah , 1kn lhaa hatiku nd hatinya . krn tnpe nyee aku xmmpu berdiri . walaupun
b bkn lhaa husbnd syg tp u too important in my life . kite dahh lame knl
hati budi masenh-2 knn . so please do leave me again :') im begging u . please tke care urself for me yaa :) please please please . . skrg aku xmmpu reply msj die sbb aku dahh xmmpu bace msj die yg pelikpelik tuuu . ohh my God , please do stop stalking again . jgn seksa jiwa syg mcm nie .
syg rase b lhaa lelaki yg paling baik yg pnh syg jupe . Syukur Alhamdulillah sbb Allah dh hadiahkan die utkku . maaf kn jika aku serba kekurangan . aku nk die je ade d cc aku selama lmanyaa :'( smpai mse aku ckp . sape yg bace post aku nie ialah saksi aku . aku xpenah mndokan bahawa MUHAMMAD ZAKRI IKHWAN B.MOHD ZAKI ialah jodoh ku . slma nie aku xpnh mndoakn sbgni slame aku mngenali person who called 'lelaki' ♥
okayy lahh :) aku
♥ die sgt2 . seluruh hidup aku xsmpurna tnpe die :| .
tolong lhaa aku Ya Allah . lindungi lhaa die krn hanya engkau lahh yg Maha Berkuasa .

Amin_Ya Rabilalamin



The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)