Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Sunday, December 25, 2011 • 3:53 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum :') aku ade pg kat page fb die wlaupun aku
bnci bt cmnie tp adik aku ckp acu g kat page die sbb
somethin kaitn nge aku ;) so aku follow on jela.
hmm . bese ahh status jiwang ! uhhh !
he said...kini dia milik orang . senyum jela ;) ?
ape tuuuu ?? haha . jgn nk act like nothing happen lahh .
dahhh ! aku penat . sekarang , jgn lahh
nk bt pape lagi . no awk sye dahh del nd olso ol ur photos in my hp nd my lappy .
sye dhh lupe kan awk . please now go away from my life .
sye dahh pnt lahh kne di awk . ckup lahh utk kli ke-2 .
dahh fed up ! fed up ! ekott ahh org nk ckp pape pun .
sye dahh tade pape hope lg atas awk .
harap faham ! mmg awk im , sye takk bls .
dahh muak lahh nge lelaki mcm awk !
dahh sakit kan ati org , ckp tade rezeki konon .
hampehhh lahhh dgn word 2 !
time ade dpn mate bt cam dust !
tau x dust nie , bile kite tiup ..die
akn terbang . dahh ssh nk carik balik .
sbb terbang dibawak angin dahhh !
YA ALLAH ! bkpe lahhh aku kne dgn cubaan nie .
dahh lahh . forget me please ! sye nk mulakan life bru dgn zakri ikhwan .
so ,please stop stalkers me yeah !
thanks :) forr del seme gmbaaaa kite dulu-2 .
respect gileee lahhh . haha , saya suka sgt :)
mekasihh skli lgiii ! jgn nk bt status yg berkaitn dgn saya lagi .
not now ! not anymoreee !
penat penat penat :)
Assalamualaikum . mtk maaff if im too much !

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)