Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
HAHA .SNAP SNAP SNAP HOLIDAY :D
Sunday, December 25, 2011 • 4:58 PM • 0 Buah Tangan

MY ZAKRI IKHWAN (:_:)time nie kiteorang yumm yumm kat
e-rup sup :) bkn hirup sup . tp nme kedai die :)
funny rite ! but mknn die nice taste .
tp mase 2 malang sikett . aku order
bihun sup . die bg mee rebus .
tape lahh . redha je .then , mee die kerass sikett ahh .
pah 2 , pkat tukar mknn . taste sorang-2 .
b aku dahh abess dhh mkn . . xtgu punn aku :|
haha :) takk kesahh . aku mkn pon dgn die .
die yg tgu aku abes kn mknn aku pulakk .
anyway , thanks lahh bwk g jalan jalan . esok kann
dahh nk balekk dahh dat y fam b bwk aku jalan :)
terimakasih yee (:
ohh-,- lupe . . gmbaa kat ats tuuuu :)
aku snap mse tgh tgu mknn . HAHA :)
cweet kann . .


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)