Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
NO TITLE -__________________-
Saturday, December 10, 2011 • 9:20 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum semua yg bergelar makhluk Allah SWT . huh ? aku sihat ke x ? sihat jee . ape barang pass break off ko cakap aku moody ? haha , aku happy selalu . mcm ko takk kenal aku . tp rase lain ahh cikett pass break nie , takk mcm dlu . LOL . yaa , im okayy (: just feel like an un-normal girl . haha , do u know what ? klu ko bt happy pun kat wall ko pon pass kite break , ahaa , takk kesahh lahh . tp kan aku syg ag kat ko . nie , aku tgh slow-2 nk pupuskan perasaan 2 . sbb aku tau ko happy bt aku mcm 2 sayang . takpe lahh , kmbng bkn seekor lhaa (: tape sayang , aku maafkn ko . aku takk phm lhaaa asl lahh aku bg second chance kt ko . hmm , takk nyesal ats  perbuatn aku slme nie sayang . aku happy dpt bt baik dgn bg peluang kedua even ats aku bt g2 .aku sakit hati :') sokeyy sayang . aku redha . ehh , sape yg mkn cili jee yg terase atas post aku kali nieyh .

aku cume nk ckp je ahh . lu ko bace lhaa sbb aku dahh xterbukak hati utk im or chat or even kol ko sekali ponn . never forr now ! haha (: thanks my Lord cz bg aku dugaan mcm nie . nie bt aku hati-2 utk get choosen who will stay long with me . haha , hmm tape lahhh . anyway .thanks selame nie bt aku hapyy dgn kehadiran ko dlm hidup aku nd selame nie thanks bg aku sayang ko . soryy lahh cz selame nie bt ko sll tension , marah-2 nd bla bla bla . aku tau ko x happy dgn adenye aku . ehh , asl lahh nyusah-2 kan diri nd habeskn kdt utk pujuk aku balek hri 2 . ridicoulseeeeeeeeee lahh ! hmm , aku terima ko hari2 ponn ats aku sayang agg kt ko . hmm , nd also ats support mmbe2 aku . heh , now pass nie try ahh carikk gf lebih baik dri aku . haha , aku tau ko dahh ade some2 special kan  . sokeyy , kite bt hal msing2 lahh . lgpon time kite got cantum kan , kite sll ade mslh kan . yaa , aku fed up nge perangai ko tp bkn ko . hmmm , no uses lahh ckp hal nie . tahnks so muchhh muchukkkk (:  ops ! saje pggl cm2 . jgn marah :')

to b continue lahh -___________- aku nk text die japp (: byebyebye

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)