Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
off trg ? ntahh-,-
Tuesday, December 13, 2011 • 6:37 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum :) pe kaba ? sihat ? lu takk sihat , cpt-2 lahh mkn ubt .
takut melarat kan ssh (: yaa , im just kiddin . hmm , esok myb aku off ganu kott . LOL , dokk ahh .
nk g umah sayang aku :) kat saujana . hmm , arap plan kiteorg nk fly by car ke KB i2 berjaya :)
auwww :) best gilerr kott lu dpt holiday n jalanjalan nge kau sayang . haha . yeap , esok pgi-2 aku on ke saujana . smpai sane . aku text kau yea sayangg :) bye :) lgiponn kite kan tgh text :) tweet me
lovayaaaa (:

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)