Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
sorry late eply -____________________- sayang
Friday, December 23, 2011 • 1:30 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum nd ape kabar semua ? arap semua orang dlm keadaan chat-2 semua :) insyallh ..
depends on my title kat atas . haha , smlm aku tido lwt cz text sayang aku , tgk dvd nd bla bla bla .
pass 2 , die tertido . on d time jgk , aku punn same tido .
pagi td kul 6.45 die text aku :( die ckp die xtau tibe-2 jd cm nie . cmne ape ? die tale trime yg aku dahh takk de kat cc die :( OMG ! sedihh aku . biase sblm nie . kn aku stay umah die . tiap2 hari kami face2face .
die yg kejutkan aku solat subuh nd aku ponn same jugakk . kami sll tido lwt sbb sembang-2 , tgk tv nd bnyk agg . we spend lot time together . nd pass 8 day stay umah die . i need to go home so , die tale terime lahh aku tade kat cc die . lepass aku balekk dri umah die . die sll tertido awl . nk ckp awl sgt 2 takk lahh . biase kiteorg abes textin lam kul 5 lbeh mcm 2 lahh . haaa ? haha , lewat ea . aku klu dgn die , takk tido ponn takkpe .
takk rase brt mate die . so smlm text smpai kul 3 lbeh . die ponn takk reply . aku ponn tau die tido . then .. wish forrr his cweett sleep :) .aku ponn ttp dvd nd go bed . out of d blue , die kol aku . sore bgn tido . sie ckp die terkejut tido cz he dreaming of me . aku caye lahhh sbb die takk penah tipu aku . perkataan 'SWEAR' mksd yg sgt berat nd besar . jgn men-2 nge dat word okayyy . die ckp pass aku balekk , hdup die takk mnn2 :( ohhhhh God . please help us thru ol dis . if die jodoh aku . jadikan lahh kami 1 hati Ya Allah . aku rase die lelaki nd cucu Adam yg baik bg akuuu :) selame nie aku takk penah yakin mcm nie . if ade jodoh takk kn kemane . INSYAALLAH XD . aku harap hubungan kami diredhai Allah wlaupun aku tau COUPLE i2 dosa . tp insyllh aku akn uruskn dgn baik-2 . next year kami exam besar . kami harap akn slng bn2 mmbntu dlm mncari kejayaan :) amin......
CINTA ITU KEBERSAMAAN
CINTA ITU SOKONG ANTARA SATU SAMA LAIN
CINTA ITU MENGISI HAYAT SATU SAMA LAIN
CINTA ITU KEGEMBIRAAN


LOVE IS TOGETHERNESS
LOVE IS SHARING WITH EACH OTHER
LOVE IS FILLING EACH OTHER'S LIVES
LOVE IS HAPPINESS


#LOVE DOESNT HAVE TO BE EXPRESSED WITH A KISS#

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)