Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
why u do dis to me haaa ?
Wednesday, December 7, 2011 • 11:42 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum nd good night utk seme yg dahh tido .
asl aku ase cm takk ten2 hala je hidup . sebab die ke ? :o ve me spirit true ol dis . im begging u :'( . im tired of dis . penat gaduh , penat marah-2 , penat penat penat ! tlg lahh nazmi . why u do dis to me ? second chance is nt good enough to u forr change ur habits ? aku syg GILA BABI kat die ? nape lgsng takk angkt kol n xtext aku :| . slh sgt ke aku ? teruk sgt ke aku ? stkt emo sikett dahh mcm nie . aku syg die dats y aku sggup trime die balek . but , nie kott die balas kat aku . i love him fuckin damn muchh ! Allah je tau tp .... pe seme nie ? im waiting forr him but he never come too me . please dont do this to  me
. tape lahh klu die rase die silent kan diri 2 utk kebaikan aku . okay , go on . tlg lahh jgn seksa aku mcm nie . bce status die bt aku shoock tau x . hmm . do u still <3 me ?
dahh lahhh ! bye ! klu text dri saye boring kan awk ! fine ! away !

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)