Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Happy birthday to da owner of da blogger ♥
Sunday, February 19, 2012 • 6:23 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum readers . anyway first i wanne thankyoudamnmuchh to ol yg wish birth c|:
ILOVEYOUOLDAMNMUCHH ! terimakasih yee semua . xsangke ramai jugak
yang adore aku yee haha . nice gile semua orang . semalam sharp 12.00 am MZIBMZ for da special one foe me . thats was awesome. wlaupun dia xd kat aku while im on my birthday . he still
act like beside me while im doin anything . so dat its keep us no distance . keep our love still fresh until now .thanksooomuchhh bbyboy ! iloveyousoomuchhhh ! hanya takdir yg dapat pisahkan kita b :)

saje buat bangga ramai yang adore aku acc haha . mood perasan -,-
haha . acc niey aku ambik dlm 30 mins ago . sekarang dah ramai dah . thanks alot facebookers :)
nanti hari korang tiba . tunggu tau . post from me . da special one . orang adore kite . of course kita mesti adore balik semua orang . kan dh cakap im nice yaa ? haha -,- no exactlly fellas :) acc hari nieyy . bff aku sorang niey lagi same birth nge aku . her name is ANIS AMIRA -da sweetie annoying girl .
iloveherrsomuchhh ! haha . mmbe-2 aku plan nk kenakan anis but dyeorang act je tuu .
lastly aku yang kene simbah air . OMG ! haha . sejukkk gilee . dh ahh kat sekolah xd angin kuat .
give me HUG please :| haha . ngade eyy aku eyy . soh vare soh care ==' haha :) hari nie da best day ever for me . thanks kawan-2 . u ol my everything . hampir 1 form kat blog wish . tahu eyy korang birth aku . awesome gile ! terima kasih sekali lagi . then talk about surprised XD . Izati niey bff aku jugak . ske maked a choc cake for me|anis|also p-kah . birth kiteorang same je -FEBRUARY - heuw heuw
happy kan dapat kawan macam nie ? haha :) also for my girl miya nd nany thanks syg weyh wishes .
cousin aku sorang nie plak buat cake untuk aku . how nice you :) tapi belum siap haha .
thanks awak semua . buat aku rooling tears :) Lastly , thanks nd Assalamualaikum

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)