Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Im here too crush ur moody -,-
Monday, February 13, 2012 • 12:16 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum readers :) sekarang mesti tgh belaja kan ? woh woh bestnyeee :(
mesti ade orang tnye nape aku b'bloggin ? xsekolah ke ? yelahh readers ! aku absent bkn sbb sakit or nothin...
kereta buat hal . aku nge baby dah siap siap nk pg sekolah . then , start ahh kereta . xhidup pulakk ==' uhhh .. naseb baik lahh baru abes exam . lu x mesti xleyy repeat paper balik . nangis air mata darah pon xguna kan ? haha ! kadang raseee mcm sedih gile xdpt g sekolah . mesti tgh discuss sal exam . adoyaiii-,- sakit hati tp nk buat gane kan ? hnya mmpu belaja sorang kat umah :p addition , ari nieyy pulakk ade time admath . 2 times kott . admath lu x belaja sndri nge cikgu mmg jengggg ahhh jwbnyeeee . nk bt gane huh ? kene main kejar-2 nge cg pulak dahh . ye ahh , take time suh dye ajar balik . ke guane ? hekhek :) nasib baik sempat call alyaa pg td lam kul 7 20 lbeh cmtuhhh lahh . ehh , lewat nyeee dia g sekolah .. hehe ! takut cg egt aku sakit plak . xpasal pasal cg mari umah .. k lahh , this is post for today

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)