Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
LETS TALK ABOUT EXAM :D
Friday, February 3, 2012 • 2:50 PM • 0 Buah Tangan

                       ASSALAMUALAIKUM WBT :D
                                   sorry readers sbb lame dah xupdate blog :(
       harap korang tak kesah kan ? hehe , aku tau dye suke bace nd stalker my blogger .
       dnt mind guys . ehh korang TOV jugak kan ? dah start seminggu dah baru aku start nk cakap
       sal exam kan ? adoyaii -,- im so so soryy ! ohh by the way hows exam ? hows study ?
       arap sume berjalan dgn lancar . wooowoo ! haha ! aku tahu korang sume eyh pandai belake .
       jangan nk berdalih lagi ahh .kay talking about exam ? acc ade yang xokay laa :(
       physics nd history . nk jadi stewardess kne A for physics . what should i do ? kat lab aku
       ade note 'PHYSICS IS FUN' ohh my .. mcm mne nk fun kan physics too ?
       ade orang nk tolong bg tips x how to fun on physics ? :'D macam mane erk ? nvm lah .

hmm tp over all yang lain alhamdulillah okay . aku egt kate MZIBMZ kne amalkan 'YA ALLAH dan MASYA ALLAH' bile nk starting exam tuu :* thanks b . aku amalkn . tp aku harap sangat-2 for 2012 ade perubah lam result exam aku :D amin-2 . yang penting kite kene banyak kan usaha . usaha tangga kejayaan . korang kene usaha (* kalau aku malas pon , xusaha jugak . jangan jadi macam aku keyh . tp kadang xjugak*) hehe :) lets start in february nie kalau masih ade lagi yang masih 'goyang kaki' jom buat ibadah dgn menambah ilmu . okay laa , esok juliayunnyhazwany akn dtg umah aku . kiteorang study ADDMATH ! jom ah lu nk join . bhaha ! k laa , out of stress :D bye .

sincerely ,
mimie . iloveAllah
 


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)