Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
malam yang menakutkan :( do u know why ?
Saturday, February 11, 2012 • 11:14 PM • 2 Buah Tangan

ASSALAMUALAKUM WBT :)

felling better than yesterday ? alhamdulillah :') just pray (y) for u ols !
okay , mlm niey little bit rajin b'blogging . b'bloggin just like luahkan perasaan kita pd someone . tp too bg aku jela :) get release our feeling nd everything dat messing our head . am i rite ?
mlm niey sejuk sangat to cover aku yg grey colour ade nge someone :) haha ! sokeyy <3
ehh mlm yg sejuk but it soooo scary night . nk tahu kenape ?because.. 2 haru niey kan asyik perang cari ular je . ular ? haha . yeap , kat umah aku ade sarang ular senduk kot ! Ya Allah ! geliiiiiiiiiiiii !!! panjang nd colour hitam . . tp aku suka ekot papa aku cari ular to . mcm lam national geographic ! wkakakaka ! ye ahh papa aku pakar sikett sbb papa aku kan BOMBA :D soooo , mcm anak dia plak bomba nyee . . tp bile npk , cepat nyee ular too dissapearrrrr ! grrrrrr ! hmm bile mlm je dia keluar , bile keluar je mlm . haha :D yeah ahh mlm ular niee active sikett . ke guane ? adoyaiiii ==' arap jupe ahh sbb every single night cant sleep well :( thinkingggofciptaanAllahituuuu :| okay that ol my scaryyyyyy storyyyyyyyyyy :)


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)