Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
saya suka pantai . awak ?
Friday, February 17, 2012 • 2:00 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum . antara pagi petang or mlm ? yang mana awak suka ?
jawab lahh ! u ol can give da answers kat comment bawah niey .
rajin kan tangan anda menaip somethin untuk saye . anythin :) b ur pleasure please .
kalau saya . . saya suke pagi buta sebab sejuk .
yelahh , rumah saya dekat dgn pantai . so , kalau dlm
keadaan yang rajin . saya akan jalan-jalan kat pantai.
kalau duduk kat pantai nd xpegi pantai .nk buat mnde kan ? hargai lahh selagi stay .
parents told me dat kami akn pindah kalau ade rezeki got new house .
what about school ? what about spm ? what about anythin ? what about my friends ?
mama cakap kami akn stay lagi kat trg cume tmpat akn berubah.
release ~ haha . ehh dok cnfirme lagi laa .
kalau ade rezeki laa . lu xdk nk wt gane kan haha .
acc baru balik 2syen niey . hari niey we got learned physics . subject dat da way to
b a stewardess . kene A plus plus . Ohh myy....
okayy lahh readers , gtg now . settle baju baju plak . baju macam gunung emas dh jadinyee .
ASSALAMUALAIKUM :)

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)