Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
tension also not in da mood -,-
Saturday, February 18, 2012 • 2:15 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum and selamat pagi semua . sekarang kul 2.02 am .
sejak due menjak niey aku asyik tdo lewat je . ye ahh xngntk ag . hehe
okayy malas ckp bnyak sebab not in da mood hari nieyy . nk tau kenape ? hmm . .
what i wanne wrote about is about nur syaidatul athirah > shida
td tgh aku onl . acik ( adik kpd b ) in aku thru fb ipan (adik b jgk)
tetibe im aku nk cakap mcm niey .

macam tuu lahh im aku nge acik . tahu x semua fitnah 2 lebih buruk dari membunuh .
kadang stress jugakk lahh tetibe shida ngadu ke acik ckp aku serang dye . wts !
Ya Allah aku just tnye dye ade ke wc nge z ? nk ckp pe smpai wc nge z ? dats ol .
nape plak dye ngade ke acik ckp aku attack dye . arghhh ! xd mood sgt sekarang . tape lahh
aku dah maafkan semua yg fitnah aku . 2 hanya mampu aku buat . aku xnk hubungan aku nge orang
lain jadi terjejas d sbbkan silly misunderstood macam nieyy . tapi sekarang aku
nk orang sedar lah siket kan . fitnah 2 xbaik lahh . kalau ye pon nk burukkan orang jgn ahh smpai
ckp aku serang dye . kalau aku nk serang dye kan . for what sume 2 ?
same same jaga jela diri masing-masing keyy . aku dh fed up lu ade hal-2 macam nieyy .
k ahh ! off mood -,- Assalamualaikum 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)