Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
21/03/2012
Friday, March 23, 2012 • 2:04 AM • 0 Buah Tangan

工 レo√乇 ㄚ◯∪  *telengkan kepala anda*
Assalamualaikum wbt peeps ! what date yesterday guys ? 21/03/2012 ! the history date for our SPM CANDIDATES 2011 kan ? first of ol *chemistry-die ol (x ahu bende aku kan ? 'poke' sikit ! dushhh ! tumbuk terus :p haha ! yaa i know it's not funny at all kan ? -.- kayy i just want to say CONGRATULATIONS FOR STUDENTS WHO GET GREAT AND AWESOME RESULT ! the one is my only sister . eyrien for the short (: congrets ! result ? na'ah .bak kata siti nurhaliza : biarlah rahsia (: tak nak riak and tak nak down kan mood orang . rase cam aku plak yang nak result . time belaja lam class kelmarin . dengar je segerombolan moto past students nak ambik result . berdiri segala bulu *bulu roma lol -.- nervous sangat kelmarin . act cam gelepor nak tahu result sorang-2 expecially along and kak ghah . talk about kak ghah an . hurm berapa ek dia dapat ? -.- eh secret eh kelmarin kan aku bawak hp ke sekolah semata mata nak tahu result kak ghah . tapi time 2 maybe little busy kot . tak di reply nye text aku . tsk tsk . haha everyone need time kan . ye ahh kalau aku sekali pon aku tak kan care hp time time macam nie . kay kay awal awal cakap eh lol . tengok kelmarin ramai parents-2 datang kan . rase cam touching kot sebab ye lah kan semua mengharapkan the best for their son/daughter (: begitu juga mama aku . 2012 time aku pulak . haa ! so aku pon nak mintak maaf lah kepada sesiapa yang aku ade buat silap dengan dia xoxo dari hujung rambut sampai hujung kaki . ampun ampun ! dalam aku tak sedar maybe percakapan aku menyinggung perasaan kau orang semua kan . and i;m applogize of that kay (: hope forgiven ( 0 0 ) boleh kan ?? sedang kan
NABI MUHAMMAD SAW maafkan orang . manakan pula umat umatnyaa 0.o kan ? sape yang tak reti maafkan orang . belajar lah untuk memafkan orang . aku pon dah maafkan semua orang (:
Assalamualaikum

 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)