Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Alhamdulillah (': i know she can do it XD
Monday, March 5, 2012 • 9:15 PM • 0 Buah Tangan

oyeah oyeah :D aku tahu kak ghah can do da best !
Assalamualaikum readers (: happy dapat b'blogging semula . im sorry tanggung post ehh .
for dis time aku xmau ahh story pasal dia (buat aku sebak nanti) aku nak story all about my sis in law. haa sape lagi kalau bukan KAK GHAH (: alhamdulillah , bersyukur sangat nd i also happy for her sebab lulus test jpj hari nieyy . kak ghah cakap nk ambik aku g round-2 . oyeah oyeah ! best nyee (:
aku tahu kak ghah boleh buat sebab tuu dia lulus test . praise to Allah (-: aku turut happy nd proud of her ! thanks damn much too kak ghah sebab tolong time im in trouble macam baru baru nie . kak ghah got rolling tears down sebab mikir masalah aku nd dia baru baru nie . i appreciate it so much :'( syukur kepada Allah sebab dah p'temukan aku kepada insan yang baik macam kak ghah ! Alhamdulillah . ape yang aku nk cakap ? aku sayang kak ghah sangat sangat . she just like my own family . Assalamualaikum :-)

 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)