Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
he already go back to hostel :'|
Saturday, March 17, 2012 • 3:11 PM • 0 Buah Tangan

♥ Assalamualaikum wbt and good evening for non-muslims :) tak nak mengomel banyak kat sini and aku terus kepada topic aku boleh x ? hehe . . okay okay bytheway kauorang semua sihat ? oyeah !besok start sekolah kan ? haa , ade orang yang tak sabar nak masuk sekolah and ade yang malas agi nak masuk sekolah kan ? now peeps ! lets think +ve think study study . bagi kauorang yang ambik exam besar macam pmr nor spm kan . jom kite fight for our future kayy . aku pon dah tak nak dah main-2 sekarang and now start thinking of study . sekolah aku putuskan spm candidates will start examination on 5 nov . oh my , give us successs please :') banyak doa dan jangan sesekali tinggal kan yang wajib iaitu solat 5 wak2 kayy :) okay now dia pagi-2 xd dah otw balik hostel . hmhh takecare yourself kay . jangan sesekali lupe jage kesihatan tuu . belajar elok-2 kayy . nak jadi pilot kan ? hehe kejar cita-2 tuu InsyaAllah dapat . GOODLUCK for eveything :') last word - ILOVEYOUSOMUCHH . Assalamualaikum peeps ! 
 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)