Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
oyeah oyeah CUTI ♥
Thursday, March 8, 2012 • 9:09 PM • 0 Buah Tangan

oyeah oyeah :) 

♥Assalamualaikum wbt sweetie/handsem peeps ! rindu kau orang semua :')
akhirnyaa yang d tunggu tunggu tibe jua ! kan kan ? ehh kauorang pegi mane cuti nie ?
mesti ade yang pegi holiday , overseas , trip mane-2 je lahh kan . bestnyeee ! herm . aku ? aku xpegi mane-2 kot . ntahh laa readers . sekarang nie time-2 cuti gini ponn ade buat kelass :( messing sungguh laaahhh ! orang nak cuti x rase cuti . pejam celik pejam celik dah masuk sekolah :/ sedih ase eyy . aku ade class cuti niee . for form 5 nd form 3 . tapi b cakap nak jupe aku tiome cuti . bolehh nyee sebab bukan hari-2 class :O lu hari-2 class , memang x ahh jawabnyee -,- ohh anyway thanks too cg-2 SMKPN sebab perihatin kami nak exam this year --'' thanks so much . esok aku dah start class dah . pakai baju sekolah . dah lahh penat hari niey . balik xd kul 8 lebih . pas balik sekolah teros g KTBOWL -teman papa tournament bowling hari niee :) tapi for papa . ll do anything . ketepikan rasa penat kan ? hehe . baik ? terimakasih laa awokk ehh ==' then balik-2 nge baju nyee belum basuh . kene iron pulak -,- hurm . . penat laa camniee . dah laa ngantuk tahap gaban nie --'' tapi b cakap nak text aku malam nie :D alhamdulillah :') xpenat lalu . xpe laa kan heuw heuw 


ehh lupe nak tanyee . penting kali ehh haha . banyak xhomework ? macam gunung everest ke kinabalu ? -,-
aku bolehh laa (: schedule esok chemi,pai,bi .. wish me not sleep in class tomorrow kayy. nak basuh baju . iron baju plak nanti -,-
loveyouuolsss :-* Assalamualaikum
 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)