Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
half freedom for all spm candidates :')
Tuesday, September 11, 2012 • 5:59 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum :') hows your day ? so far i'm okay ! hari nie exam trial sudah pun tamat siaran.episod lain to be continue.i mean spm laa.pejam celik pejam celik just left one month lagi kalau kita betul betul nak pecut pun.macam motivasi baru nie pecutan terakhir spm.paper last hari nie macam biasa laa lk and chemistry-3 :') tapi alhamdulillah.boleh laa jawab.lk pun boleh tahan kepayahan nye laa yang amat naik mendadak.fuh ~ peluh kot nak boleh ke jawab.masa lk just 2 hour.bagi aku tak pernah cukup --' but pape pun syukr ke hadrat Ilahi sebab aku rasa exam kali nie more better than past.sebab exam nie kuat effort siket kot.facebook dah lame deacc and no time wathing and play harddd !so it called better effort.KOT ! haha ! masa exam nie kalau boleh balik dari sekolah,mandi,sembahyang,makan and take a nap for awhile.then bangun tengok buku.malam tuh pergi rumah izati buat study group with my GIRLSSS ! ALYAA-IZATI-PKAH-ANIS-NADHIRAH-SUE-FATIN :) and we make it GOOD! first day study, aku balik pukul 5 a.m ! haha punye laa study.kitaorang study physics.sebab physics nie nak boleh habis 1 tajuk ade laa dalam 2h maybe.banyak lagi nak story but just hang for awhile :') suka duka banyak sangat tahun 2012 !
assalamualaikum :*

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)