Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
RINDU ARWAHYARHAMAH YASMIN HUNWICK JOHAN :'(
Wednesday, September 12, 2012 • 10:25 PM • 0 Buah Tangan

SHE AND HER SISTER !
YASMIN :')
Assalamualaikum.tengah buat gape tuh ? mesti tengah study kan ? ACE ! #BritishSlang.wahh-3 thanks to MR.GOOGLE sebab tolong carikan aku and i got learn britishslang little bit there.check out ! first learn is ACE mean AWESOME ! oyeahhhh ~ eh aku dah lupa nak tweet ape tadi.err kau ingat nie twitter ke hah mimie ? *dush!tumbuk muka. i mean post ! haha.tadi aku baru cakap dengan mama about kawan aku ~> YASMIN HUNWICK JOHAN ! what i got now, i miss you :') hadiah yang paling bernilai boleh aku bagi just AL FATIHAH sahaja.kepada family Arwahyarhamah yasmin, bersabar laa especially kepada mama sazlina.aku dengan mama sebak sangat bace entry mama arwah post dalam blog arwah and older entry bagai :'o we were touched a lot :'( hmhh.harap arwah tenang di sana.kepada  yang mengenali arwah or tak mengenali arwah please sedekah kan surah ape-ape sahaja :') arwah sangat memerlukan :') arwah baik orang nyee.selalu menutup dan mementingkan aurat (Y) aku tabik dengan arwah :') aku kenal arwah start i'm in form one lagi.everything happened so fast and i could imagine how how how and how what was happening :'o last says - banyak sedekah surah kepada arwah yasmin :* http://misschronicz.blogspot.com/ (check this out) :'(

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)