Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
ALONG
Saturday, November 5, 2011 • 5:15 PM • 5 Buah Tangan

Inilahh Noorshafiekaairienmazelan (; kakak aku . acc what im gonna do ?
haa ! acc , aku nk mtk maaf nge along cz slme nie ade silap ckp , terkasar bhse ,
t'pukul sane sini , mate t'beliak takk ten2 hala , marah tak bersebb dll :)
i hope u 'll nt keep it in heart okay , just forgive and forget . ZERO. baru ALLAH SWT sayangg .
kan kan kan ? MmMm . them , SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA to along .
esokk , kite g makan lembu samesame ea ? ehh !silap . mkn daging lembu yg tlh dmsak manis .
Dlm PENDIDIKAN ISLAM ade ckap . HHAHA ;) .

kejap kejap kejap kejap .nk tolong pe ntah kat dapur . esokk kang raye ;)
i'll be rite back yaa .

em , pg dapur . . nekma pulakk nk p kedai . so kite kne tgu nekma balek dulu lahh ye .

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)