Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA MUSLIM MUSLIMAT :D
Saturday, November 5, 2011 • 4:01 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum :D how u all ? okay .
depends aku punye title , of course korang wants to know my story right ?
yaaa ! acc , aku nk ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA , remember hari raya aidilfi3 dahh abiss
taw :D .

    Acc , mood aku ari nie DOWN thap GABAN tp cz off esokk raya , kene heppy kan dri sendri
spye orang takk pelik tgokk aku . Mama aku jenis mmahami hati2 ank2 die . bile , kiteorang
adk bradik havin' problem , cepat je mama msuk line . Line ? I mean mcm mama cpt2 tnye , nape moyok ?
nape i2 ? nape ini ? thats my mom :* . Tht why , i LOVE her so much . korang ponn msti sayang parents korang kn , sape yg takk sayang , x bau SYURGA tw . WE  ALL KNOW PARADISE UNDER MOM'S FOOT :D
haaa ! so , kalau ade slh n silap nge sape2 . i mean 1 is our parents , siblings , teachers , friends and ur lovely boy ;) . huh ? 2 pun klu yg ade bf . aku taxde .


         NO MEN ,
         NO CRY,
         B A WOMAN WITH NO CRY :D


    tp klu betol2 ALLAH nk 1kn kite , jadi jugakk kan .
okay , now segment MINTAK MAAF DAN MEMAAFKAN SESAME KITE , WAKAKA
Parents_ mamapapa . im sorry 4 all my fault ): .mmg slme nie , angh bnyk bt slp ,
                      hrp dimaafkan dri hjung   rmbut , smpai ujung kaki  . jgn pendam thu , 6ti x bau syurga .
                      no matters it is , iloveyouuuuu
NEKMA BUAT :D yam yam yam yam

CIPLAK RENDANG JIRAN ;)
Along,baby,adik _if t'ksr bhse , t'pukul kt mane2 , im sorrry :( for all my mistaken .
                                             iloveyoualll . i hope we can celebrate dis important moments with happy happy
Grandma_ cehh , mcm nekma aku ade blog . tp 6ti aku tlg bcekn utk nekma aku . HAHA .
                         ops !tgok berdosa lg . nilahh timenye .. nekma , angah mtk maaf klu ade slh nge silap .
                         ehh !salah   nge silap bknnye same ke  ?? choyyyy , hehe .loveyouuuuuuu :D




                                                       TO BE CONTINUE :)

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)