Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
MALAYSIA IS THE BEST THAN EVER
Tuesday, November 22, 2011 • 4:05 PM • 0 Buah Tangan

GOAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Syukur alhamdulillah M jugakk menang smlm kan . haha , sorry bru ari niey nk post somethin about piala Malaysia yg dirembat oleh M . vryy proud b malaysia's son ! wow! first perlwnn kan cm xbest cz indonesia dahh msuk 1 gol . then , scd one msuk plakk 1 gol . Thanks God scd gol indonesia 2 outside . HAHA-,- . serve u rite , ganas sgt main nge malaysia . pakat sepak je bola xkire pemain M injured ke .

xpuass ati gokk kadang . haha , ank malaysia lahh katekan . oleh kerana nk dgr support ramai dr org trngganu . aku nge mama lepak kat kedai tgk bola . HAHA (: bile gol ! ase mcm best gilee je . best tepikk jee. taburkn kan duit beli itu ini utk
tgk BOLA :D

lastly (: love MALAYSIA damn muchhhhhh <3

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)