Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
sob sob . why u do this to me ?!
Sunday, November 20, 2011 • 11:23 PM • 0 Buah Tangan

hey hey ol . mlm nie aku nk luah ciket . aku arap die bace lahh . sbb text jgn d eply . cdehh tau x ? -,- . nape sjk akhir-2 nie jd mcm nie . aku xpenah menympah dgn die tp ... aku fed up jee . aku text die mcm die lbeh krng jee . korang blh rasekan ? so am i tooo :( sakit ati . aku marah ah ciket dgn die . aku xpenah nk bnde nie jd . klu ade xpuas ati,mra or somethin . please share lah dgn aku .ape gune nye gf or bf klu bnde tale settle nge baik ... aku try keras kn kple x text die tp ... bile nk settle kan dgn baik . die xeply . tape lahh , sejauh mne die akn lupe kite . kuatkan lahh ati aku YA ALLAH ! tolong lahh . dahh lahh nie kli ke-2 kiteorang kaple . tension acc . tlg lahh hargai org yg still ade . I LOVE YOU NAZMILALOLA . do u love me ?



td bad mood tbe-2 . then , okay . next tak okay pulakk . emm , klu ye pon mra . klu ye pon ade keje , klu ye pon bbm nge sape-2 . blas lahh . jgn bt kite kt cni mcm tunggul kayu kat cnie . please ! until now , im still keepin ur promises b4 we got together .
last word : loveyou . nt in d mood againts .

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)