Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
aku tulis pasal kau sayang (:
Saturday, December 10, 2011 • 11:05 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum . post nie , aku tulis utk kau sayang sbb aku sayang sgt kau sayang . kau terima aku seadanya aku . thanks sayang . sjk dulu lg , kau selalu ade stiap kli aku down nd sebaliknye . kau support aku . kau paham aku setiap kali aku ade probs . kau yg bt aku lupe segale msalah aku stiap kali aku bersama dgn kau . yeap ! aku sekarang tgh down sbb masalah aku bru-2 nie .tp die takk penah fed up layann aku olso happy kan aku . i called him as 'funny boy' nd olso ade time kau nie ponn seorang lelaki yg serius . haha , thanks olso againts . ramai yg tnye aku what happen bile aku break off dgn die . tp kau laen , kau phm aku . bile aku text je die with d word 'hmm' . die phm sgt aku . aku pon aku phm kau sayang . haha . aku blum 'couple' dgn die tp die still tgu aku . stiap kali aku tlk <3 die . die takk penah down nge aku . aku happy  dgn kehadiran die dlm hidup aku . mama pon cam happy je bile die ade nge aku .hmm , ari rabu nie .insyllh , aku off trg nd aku pg umah die sbb . kiteorg nk plan go to holiday . pelik jugakk sbb mama on je bile sbt pasal die . ye aku tau kau baik sgt .dahh lahh SBP haha (: kau sll mengajuk bile aku pggil kau bijak kan . bia lahh , ckup 40x aku ckp cm 2 , kau akan berjaya dlm hidup kau seperti mane kau pulakk akn bimbing aku . kau pon kene ajar aku tau . kau nie sayang nt aku hapyy lahh sejak akhir-2 nie . he's perfect sgt . aku tau nobodys perfect in dis world . but , what can i said . aku happy Allah hadiahkan kau utk aku . aku bersyukur sgt . insyylh , dgn support mmbe2 , family nd kau sayang . aku akn lupe kn diye slow-2 wlaupun aku xmmpu nk lupe die cepat mcm 'bas express' . setiap kali aku dduk saje kan , imean duk sorang-2 . aku mule igt kat die . tolongg lahh aku utk lupekn die . arghhh ! i fed up ade perasaan kat die mcm nie . tolong aku kay sayang :') . aku takk snggup dahh skt kan jiwa sndri ! ntah pe salah aku lahh sayang .. die bt aku mcm nie . mgkin aku terlalu mngharap die .hehe , tape lahh . pass ni suda tidak lagii . kadang-2 kan bile die text aku nd kol aku . aku rase boleyy lupe kan die slow2 . thanks sayang . aku suke word 'thanks' sbb suke taip . LOL , takk masuk akl .
okay lahh , aku continue post balik lahh . mama dahh suruh ttp wlan . haha :) bye .
aku harap kite happy same2 nd down ponn same2 kay sayang .
aku sayang kau sayang (:
tanye lahh diri sndri . sape yg aku tlis nie . someone called 'guy'

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)