Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
dri tade post langsung , LOL
Sunday, December 11, 2011 • 9:23 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum ol my friends in dis world . haha , sape yg anggap aku kwn dieorang lhaaa . Alhamdulillah , sekarang aku happy dgn kehidupan aku yang baru .i mean , lepass aku cerai LOL . hmm , korang nk tau . lepass pda nie kan . rase lega cikett sbb jiwa takk sakit nd everythin dahh okayy . dgn adenye orang kat cc aku sekarang . rase lbeh dhargai . auwwww (: ehh , aku dahh couple ? yeke ? lol , ntahh lahhh . tenangkan jiwa dlu . klu jiwa takk tenang kan , akn menggagu relationship aku dan kau sayang . aku takk nk lahh , sbb small probs kan . dpt jd case lain . haha . thanks boy . sbb kau kn , aku bolehh lupe kan what  had happen to me bru2 nie . syukur Alhamdulillah :) thanks Lord lhaaa .

iloveAllahSWT :)

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)