Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
the end of our sourstoryy
Friday, December 9, 2011 • 3:02 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualikum . .
time : 10.25 pm_khamis_musim break
yee , kami dahh break . aku dahh rase memang nie yg die tngu-2 kan selame nie . tape lahh , myb nie bt die hapyy . lgpun die mcm takk heppy bile cantum nge aku . thanks ahh bt gnie . sye akn igt ahh pahh mati . bkn dendam ea (: hmm , mungkin dgn care nie bt die happy . no biggie lahh . thanks cz selame nie bt aku happy dgn adenye die . in relationship
to 'SINGLE' ? yeah , that what he want .sokay , aku pon boleh survive hidup aku tnpe die . life must go on . rupenye diam-2 , ade sbb . mslh nie ponn same je nge dlu . tp nie laen cikett , sbb takk men kutuk-2 . tak de jodoh , nk bt gane kan . if sebut pasal 'sayang' ? aku syg xag die ? keep it as secret again . x dekk mood nk mention-2 ehh .-____________________-
ahh , benci ! bnde nie harus jd dlm hidup !
cm pelik jugakk ahh . shida nge chemek ponn in same day ? huh ? plan ke gane ? dakpe lahh . bia ahh aslkan die happy . thanks forr everything . remember it
SALAM (:

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)