Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
menunggu mcm orang bodoh -,-
Thursday, December 8, 2011 • 12:17 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum ols' . ape kaba ? hope u guys dlm keadaan baik-2 . uhh ! nd sll hepyy nge bf or gf korang . jgn ahh mcm aku :/ . benci moment nie tp dlm hidup msti jd mcm nie . aku tunggu punye tgu respons dari diye . mang jgn harap ahh . aku harap die bace ahh :p . taip punye smgt ehh . cett-,- kadang FED UP dgn keadaan nd sume lahh . bnci ohh menunggu bende yg blum pasti dtg . aku bkn patung . mksudnye bile nk , cari . cnk buang . choyyy ! dokk harap ehh org bt g2 kat aku . bia lahh . ape nk jd pass ni jd lahh . penat nge semua nie . aku malas dohh ahh , mikir gila babeq pasal diye . kite mikir ponn bt sakit atie aje kang kang ? ohh . aku akn silent kan diri pass nie . ntah-2 , dpt surat cerai kott . hmm , ekot lahh ehh . bosang !
aku just nk luah je . tadok org ohh kat cc aku skg . yg ade nye family aku dll (: thanks forr support me d way i am . they make me up of everythings ! love them lot lot lot . they cant b replaced . LOL
tape lahh , pass nie . stop thionking of him . die bkn stg ponn kat kite . loveyaaa :*

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)