Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
bukan mengate tp fact
Thursday, January 19, 2012 • 4:46 PM • 0 Buah Tangan

ASSALAMUALAIKUM WBT :)
nur shaidatul athirah-,- boloksss lahh  budak nieyyy . benci aku laahh ade orang
yg tryin get to know me nd wt somethin stupid enough kat belakang aku .
bengang sungguh nge budak nieyyy !budak niee ialah gf kepada adik b aku .
nd skolah same lahh nge my brother in law . then mlm too , aku nge b on call nd .
b aku bg email nd pw fb dyee . yelaa , aku xmtx . b aku yg bg . so ambikk jelaa ..
tolong onl kann ... then aku saje check on b aku punye chat box lam mcg too .
ade ke ptot pass chat nge b dye nta vc(video call) cibaii punyeee budak !
memang laa aku marah . kalau korang mcm mne ? eeeiiiii ! such a ...
(teros annoying) aku bkn ape . nk chat tooo takpe laaa . nieyy ade nta vc tgh mlm-2 buta .
dh mmbuta sgt ke smpai nta vc kat mkwe kpd abg bf sndri . ade ke ptot .
naseb baik lahh dye ignoree . penuh kott jap-2 miskol , jap jap miscol .
ape kejadah nyee bt g2 adik oiii ? haaaaa-3 ! piffle lahh kau nie .
dpn buat baik nge aku kan . dhh ahh , no need bt cm tuuu . tade faedah nyeee !

nd td aku chat box dye nd tnyee ... dye boley tnye aku jeles ke ?
nd she say dnt worry . nothin r . apelaaaa (whatever girl) klu aku
xsuka , mknenyeeeee xsuke lahhhh ! stop it down okayy !

here this conversation !






The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)