Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
✿ merentas desa finally gone xd ✿
Thursday, January 19, 2012 • 3:15 PM • 0 Buah Tangan

ツASSALAMUALAIKUM WBT ..
jawab salam , jgn sesekali x jawab . hmm , niee baru balik dari sekolah . little bit tired lahh-,-
merentas desa kan . ehh , aku tahu same lahh nge korang . td kalut gilee dgn student-2 dari sekolah lainn . smkpn,sheikh,panji,budiman nd etc . ramai orng yg nk bate nge aku . haha , im not strong enough laa awak... so dgn ini aku umumkan yg aku mendapat tmpt ke-100 (malunyeeee ! haha , 100 2 no bertuah tau :P) bile mmber-2 tnyee , rase bangge dpt no 100 (dlm hati , maluuuuu bhahaha XD) pass berlari , aku masuk pertandingan tarik tali . mase nieyy lahh kite nk main pong kan . nie tahun last bagii kami yg bergelar FORM5 :) maklum sendiri laa :( . aku rumah ape ? rumah biru lahh . blue blues ! menang first round . scnd punyee kantoii . rumah kuning terlampau kuat sgt . XD , smpai mek(nany mohd) falling down . orang rumah kuning besar-2 lahh . kalah aku . tergugat kejakkk . wakaka , jahat eyy ngate ke org (sekali sekala , minta maaf) tp menang nor kalah , its no twoo lahh buddies . yg kite kene kejarkan ialah hubungan silaturahim sesame manusia . cewahh , InsyaAllah . in 2012 , ll ever involve in fightin-2 . matured dh kanggg . seniorr lahh sgt kann :P ape yg aku akn involve kan diri ialah belajar :D insyaAllah !

✿FINALLY NEXT POST PLEASE :D
LOVEYAA :*



The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)