Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
no title ♧
Tuesday, January 10, 2012 • 1:48 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum semua :) haha , sexyy x gmba kat ats nie ? hmm , tape laa kn . cartoon kott :P nie msty xtdo lagi kn . ade orang texting chatting tumblering facebooking my_ friendster bloging calling nd bla bla bla . haha , ckp kat org kan , aku ponn same jee . kite same jee kann ?huhu
hmm sorry lahh ye cz no title :/ sbb rase malass nk mikir mlm-2 mcm nieyh . serabutsss !
nd now .. xserabut dah laa , sbb H.I.M texting aku skrng :) auwwww ! naisssss sgtt . eeeii , cm gedik plak aku (eeiiuu) ayat orang gedik gedebakk ! hmm , nape aku tale control onl hah ? :'( mcm mne niee ? i think bile dpt tuusyen oo , baru lahh semua laman sosial ku akn ku 'tohok' di laut merah kat India tuu ( gelak mcm orang gilakk ) aku dh jarang text skrng , lbeh-2 lagi H.I.M aku dduk asrama ( SBP tuuu ) bijakk kan ? hehe :) lu H.I.M tahu aku puji die , msty mra x berlagu nie LOL

ᵔᴥᵔ BUT AT THE SAME TIME|AKU TAK SUKA ORANG PUJI AKU LEBIH|
haha , mcm tuu lahh nge H.I.M :) now 1.43 am . Mama dah pesan jgn tido lwt-2 tp aku degil sgtt . yaa , u know me . lu b'bloggin , impossibbbleeee laa boley stop mcm tuu . mreover lu ade bnyk story morry tp sakit bahu kott menaip lame lame . hmm d cini saje laa siaran kita di HITZ TV LMAO . hitz cakap 'BM' . mmg dokk ahh ! haha .

p/s : tgh texting die ekpong sekarang :) hehe . chow lu (sorrykasar)
ASSALAMUALAIKUM WBT :) VE A NAISSSS DREAM


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)