Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
ಥ⌣ಥ no title _
Friday, January 13, 2012 • 9:16 PM • 0 Buah Tangan

Naissss right ? :) yeah it naiss nd i know it !

ಥ⌣ಥ Assalamualaikum wbt :) heyy , soryy lame x b'blogging :o . ntahh knp rasenyee malass nk typing nd care lappy . facebook , twitter nd ol my account bru d touch mlm nie  . sorry readers :)
hmm ..  mcm korang x thu , myb got bz . yelaa , hw punye lahh gedebax bnyakknyee :P
now , still doesnt ve call from 2syenn . aku punye lahh tgu 2 syenn tuuu . please begging u lahh CIKGU MANSOR :) im waiting , just waiting . malass dh nk carikk 2syen lain babe !
hmm , thanks forr my bff nie sorang . sungguh-2 die tlg aku utk dptkan aku masuk 2 syen tuuu .
a.k.a @faisal :) HAHA :D . thanks dude :) but still ve to wait util ade orang yg get out !
hehe , jahatt nyee aku . harap ade orang ve me chance nk masuk eyy .dah laa SPM :) spm jugakk yg djadikan alasan .
k laaa , next post lhaaa keyh !
korang tgk kat top of my post :) gmbaa utk korang !


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)