Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
get an effort to b better in LK :')
Saturday, February 18, 2012 • 8:53 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum my readers :')
on da top is ENGEENERING DRAWING . just take nd put here buat readers
yg tertanya tanya kan . ''mcm mane LK ?'' '' LK lukis jeke ? ''
''senang je sbb lukis'' ''LK subject senang sekali''  - soalan mcm nieyy lahh yg sll dtnye  nd dgosipkan .
bagi orang yg dh pro in LK boley lahh buat fakta mcm tuu .
aku tabik lahh sape-2 yg professional lam LK as lam class aku .
always get 'A' in lk ialah-Pudin nd P-kah .Congrets guys !
nd aku nk jugak better in LK . boleh x ? hari niey aku sekarian bt LK .
ye ahh dri xd keje kan . lbeh baik bt LK . something yg best giler is ..
dpt buat LK sndri tnpe bntuan org . heuw heuw :D haha . k lahh contnue LK :)
boyboyy ! Assalamualaikum

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)