Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
CONGRETS TERENGGANU T-TEAM
Saturday, February 18, 2012 • 11:24 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum semua :) Alhamdulillah sekarang dh habes edit blog .
cantik x ? bagi lahh comment siket . leave a footstep gokk . jgn pergi cm tuu je supaya jasamu
akan sll kukenang haha :) acc bru habis buat LK . ye ahh nk b better in LK bukan susah kan .
kene lahh usaha siket .OPS ! lupe CONGRETS TERENGGANU T-TEAM ! fuyohhhh !
nice game korang main malam niey . ehh jangan xcaye perempuan sekarang lagi maju bola dari lelaki .
boleh caye x ? haha . gura gura same-2 hebat lahh ! k lahh next post about my husband .
Assalamualaikum

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)