Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
its ol about him ♥
Saturday, February 18, 2012 • 11:42 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum readers . jawab jangan x jawab keyh :) memberi salam itu sunat .menjawab salam
itu wajib . egt yee anak-2 haha ! okay lahh baxk to one keyh . Alhamdulillah b aku dah balik dh dari camp .
b cakap ade ahhh lam kul 2 . hehe sokay syg phm mesti pnt kan dat why dye xtext aku lagi mse kul 2 too .
b balik asrama terus tido .ololo , kesian nyee dia nieyy . cium kangg ! haha (soryy terlebih gedik plak dalam post time niey) hehe niey lam kul 10 xd b baru texting . sokey hun , me understand . too kirenyee kesian plak kan . balik hari niey , text hari nieyy . thankyou hunny . sayang kamu . syukur he getting well kat camp too .
b happy syg pon happy .as well as u know i miss you sangat-2 . xdk pape yg boleh buat rindu nie xd hehe :)
aku suka bile aku rindu dia . heuw heuw haha ! sweet dok ? sweet kan ? haha :)
korang suka x pattern blog aku ey ? suke kan ? thanksyouuu lohh . hha k lahh text b lakk .
Assalamualaikum readers

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)