Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
no point ==' just like im nothin now
Wednesday, February 29, 2012 • 3:42 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum sweetie/hansem readers :'') what i say ? imissblogging . aku ade story nk story kat readers aku yg setia bace :P hmm acc sejak 2 hari niee ase mcm setiap aku buat somethin macam xkene jee . mama aku pon perasan . ahu ahu ahu :( tapi aku ase cam xtenang laa lu ade text dari dia . kenape dia senyap cam too ? baru 2 hari senyap tp just like ''thousand year'' cewahh ! tapi seriously aku tension sangat . ye ahh aku tahu dia exam tp at least kasitahu ahh condition dia sekarang . xnk text pon xpe . aku mari mikir -ve plak . biase pagi-2 kiteorang text bagai . tp 2 hari nieyy ''SILENT'' melanda . argh ! aku buat silap ke ? ? if im doin something silly kust tell me . dnt b akward cam niee . hari nie pegi sekolah macam bengong jee . ye ahh cam rase serba xkene tau . sedih kott :( tapi im not blame on him . depends on him nk text or nothin' but please dont leave me with no point . or aku yg terlampau emo . ye ahh baru 2 hari xtext dah macam orang 'gila' ye ahh . im worried okay ! aku nk tahu dia sihat ke ? ye ahh kami kan sekolah jauh . long distance -,- nk tahu ahh keadaan dia mcm mne . sihat ke ? exam cm mane ? k ahh == dat it ! no moreeee . Assalamualaikum .
p/s : i LOVE him so muchhh !

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)