Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
♥ b xtext malam nie :'') saye paham kayy-,-
Tuesday, February 28, 2012 • 1:16 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum wbt readers . malam nie b xtext aku . yeap aku paham lahh . b exam dis week . so maybe he need some privasi for him to study . org bijak laeng siket . jangan marah b :''D sayang b ! sokeyy no need say soryy kayy .yeap or myb b t'tdo nd nk bangun untuk study an hehe.hby your exam today ? i hope everything already in perfect condition :) InsyaAllah . hari niey exam bi nd fz kan ? ehh xegt tp asenyee betol dh too :D semalam bm nge chemi . i hope u do it well dear . k laa tc there nd always remind me as i always remember u setiap kali aku bernafas :) ILOVEYOUSOMUCH !! MMMUUUUAHHHHH ! cium peluk

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)