Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
no title - sebab lame xupdate post :|
Friday, February 24, 2012 • 5:18 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum nd selamat petang readers :) thanks because sampai sekarang pon ade yang xlekang mulut wish birthday kat aku . thanks again guys . appreciate it so muchh ! acc now im got fever plus sekali nge asma . dh lame x asma then tetiba dtg balik . seksa rasenyee tp nk buat gane kan . lu kite avoid pon akn dtg jugak penyakit . anytime when ituu kehendak Allah swt . soo kite kene redha jela .kite start story part by part boleh x ? nanti berbolok bolok plak :D

Part 1-
20 feb 2012 - 5 cemerlang got new student . his name ape ntahh .. xegt nd malas nk egt . pertama face nd height dye same looked like b aku . korang x caye ke ? haha . ekot lahh tp xlaa same semua . b aku lagi special . budak tuu nothin to me . just new classmate je . not moreee . b aku segala nyaa buat aku okayy . bile bdk baru tuu masuk je class , mmbe mmbe aku tnye . ''ehh miee , tuu bkn zakri ikhwan ke ? '' ohh my.. aku ponn tgk ahh . '' haha dokk ahh ___ , muke je same sikett '' da fact is tuu bkn dia ponn . aku kenal lahh partner aku sndri . okay story finish for des chapt ==' p/s : i just loveyouMZIBMZ :) no one cnt replaced HIM okayy !

part 2-
23 feb 2012 - kelmarin kan ? ade temu murni . temu murni tuu parents f5 nd f3 kene dtg sekolah to sign record book . ohh my ramai lahh datang . terharu plak tgk parents dtg semate mate utk anak dieorang kan . so kite sebagai anak anak ve to appreciate lahh ape yg parents kite bt utk kite dgn belajar rajin rajin tauu ==
lol aku xpandai nasihat kan orang tp nasihat utk orang yg ase nk dgr . k end -,-

part 3-
thanks sampai sekarang 700 org yg wish aku thru muka buku . terimakasih banyak yee :) aku appreciate sgt korang semua . rupenye facebookerss sgt adore friends . thanks awok awok eyh .

part 4-
this post is 100% for MZIBMZ :) please read this tau . thanks because b ngaku jugak rupenyee sal bdk baru tuu . syg just share nge b sal bdk baru tuu . xlebih ponn . b takot syg berubh hati kan ? hehe . xkn nyee b . kite dh janji samesame kan . so lu kite mungkir janji xbaik kan . cyg sayang b sgt sgt sgt . syg janji akn jage sltion kite wlau apepon yg t'jadi . im promise . always b with u forever nd ever ever . bile syg ckap cm tuu baru b nk ngaku kan . hehe :) sokayy b im not goin mad to you -,- but pleasee do trust me yaaa :)
ILOVEYOUSOMUCH !! IMISSYOUSOMUCH!! sayang b sgt sgt sgt ! mmmuahhhhhh :*


rase nyee dh xd kot post - k lahh Assalamualaikum semua :)

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)